Klan Wraiths serwer L2J TehGamerS
Otoż zeby nie tylko spowodowac rozwoj klanu ale rowniez serwera mam kilka pomyslow.
Jak wiadomo utworzony jest watek na temat powstanie klanu na forum klanu RaiderS ktorego ekipa jest w rozsypce. Uwazam ze kolejnym dobrym posunieciem jest napisanie informacji o rekrutacji na forum serwera.
Innym pomyslem jest napisanie reklamy serwera na forach zwiazanych z l2 typu. gamecenter, l2 polska itp. Dzieki temu mozemy sciagnac nowych graczy na serwer, co urozmaici nam rozrywke na serwerze. Pod reklama ta mozna napisac rowniez ze klan Wraiths rekrutuje, w ten sposob mozemy ponoc nie tylko serwerowi ale i wlasnemu klanowi. Herbatnik zobowiazal sie zamiescic owa reklame na forach tylko co o tym pomysle ma do powiedzenia nasz CL. Prosze o jego sugestie na ten temat jak rowniez jak powinna owa reklama klanu/ serwera wygladac.
Co do rekrutacji to kolejna sprawa, nastawiamy sie na klan polski, czy obcojezyczny? Jaki lvl rekrutacji, czy bierzemy poki co wszystko co chce wstapic? Gdy juz mamy chetnego to jak, przesluchyjemy indywidualnie i jesli uwazamy ze sie nadaje to go przyjmujemy, kazemy odezwac sie do Reva (CL), czy napisac podanie na forum. Mozna rowniez zrobic rekrutacje przez tsa. Czekam na rozwiazanie tych kwesti, bo nie wiem czy mam zaczac wypisywac na trade ze rekrutujemy czy nie
Wiec reklama na Forach mi odpowiada jednak zeby chciabym zeby nie byl tam podawany moj nick ReVo piszcie poprostu Mysterius
Odnosnie Rekrutacji macie tu pole do popisu gdyz ja jezyk angielski znam b dobrze i mi anglojezyczni gracze nie przeszkadzaja ale natomiast jezeli ludzie w klanie nie sa za takim rozwiazaniem to zostaniemy tylko przy graczach polskiego pochodzenia co do reszty jest ok ale zamiast dawac odrazu namiary na ts lepiej niech na forum cos o sobie napisze i niech udowodni to w grze.
Co do mnie to ja tam sie dogadam jakos w koncu pare lat sie angola ucze. Co do podan to trzeba dokladnie zabezpieczyc forum zeby nowo zarejestrowana osoba mogla tylko podanie napisac i nic wiecej nie widziala.